>Sharing Is Caring…

>Biasanya seawal 6.30 pagi…aku dah sampai di sekolah. Kalau berkongsi kereta dengan abang, time nie la aku dah duduk ‘cangok-cangok’ kat bilik… mata pun terasa macam tak larat nak bukak….alaahaii… tapi, yang best nyerr bila berkongsi kereta camni, aku dapat rilex.. takyah nak driving sendiri. Kalau ngantok pun aku dapat layan mata kejap….hehehe…dan, lagi yang best nyerr..bila satu kereta dengan abang, rasa selamat jer… lagi satu…geng2 selalu cakap, sharing is caring…!! eerrrmmm….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s